Word!

"Confidence is the most important thing you can teach someone... if you can teach them confidence, you don't have to teach them anything else."

Skiiiit...

Eftersom jag äntligen är bra i min armbåge så tänkte jag att jag tar ett knä denna säsong... Någon gång nästa vecka blir det besök till Jonas för att se vad man lyckats med denna gång, förhoppningsvis är det bara en överansträgning, håll tummarna!

Imorgon kan bli årets roligaste dag, då är det dags för lagfest+inkilning :D Vi har ingen aning om vad spillevinkarna i FC kommer utsätta oss för, men vad spelar det för roll egentligen? Vi kommer ändå ha så jävla kul! Ryktet säger att om någon däckar före klockan 03:00 så får de andra gör vad de vill med den personen...hmmm... :D

Nej, nu ska jag ta mig en öl faktiskt och sätta mig i soffan o se på något kul.

Puss på er alla =)

Till dem som njuter av ett glas vin eller två...

....och även till dem som inte gör det... 
 
Som Benjamin Franklin sa: 
 
I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vatten finns bakterier. 
 
I flera noggrant kontrollerade forskningar, har vetenskapsmän demonstrerat
att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, så har vi Efter ett år fått i oss
mer än 1 kg Escherichia coli (E coli) bakterier. 
 
Med andra ord, så har vi konsumerat 1 kilo bajs. 
 
Den risken finns INTE när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom,
whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en
reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.
Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = hälsa
Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten
och bli fylld med skit. 
 
Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger den som
en service till allmänheten. :-)

Två jävligt heta män!


Dagens göra livet lättare låt


Tack för tipset Robin :)

"Bli glad"-låten för dagen



Todays truth:
Life isn't easy sometimes, just remember:
De människor som fått ut mest i livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut..!

Det var allt för mig i afton, fast måste ju passa på och gratta kära Majsan också som gjort en drömpremiär i Norge! 4 mål och utsedd till "Tunets beste spillere" i seriepremiären, inte pjåkig början Majsan :) GRATTIS!!!

Du är minst sagt värd detta...

God natt på er allihopa!

Två ruggigt sköna låtar:



Två personer som jag saknar way to much!


Älskade, älskade #66 - finns inte ens ord för hur mkt jag saknar dig!!!


Maaaaker... Du är en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag hoppas o tror vi hittar tillbaka till vänskapen vi hade förr :)


http://fenomenetfc.blogg.se/

Så, nu har laget skapat en liten blogg :) hur kul läsning som helst för den som är intresserad :D
Om ni inte redan fattat det så är länken:
http://fenomenetfc.blogg.se/

För att dra veckan i kort så har det inte hänt mycket förutom att jag sålt min lägenhet och gjorde en redig vinst på den. Så nu är allt klappat o klart inför flytten tillbaka till Lidingö - skööööönt! :)
Men den bästa händelsen var att jag och Malin igår fick säga världens skönast nej! :D Några spelare från TIS-damlag (Täby IS) kom o frågade oss om vi kunde stå på deras träning eftersom de saknade en målvakt, kan det vara möjligt? Neeeee... eller...? TIS som har det så bra förspänt på målvaktssidan, hmmm... Både jag och Malin sa iaf självklart nej med kommentaren det kostar. Varken hon eller jag har något kvar att ge till klubben som nästan bara gett oss skit. Som sagt, i så fall vill vi ha något tillbaka! Ledtråd: money, money, money must be funny... :-P Det ledde iaf till att TIS fick göra om sin träning och att vi fick arga blickar från spelarna... Blickarna kan jag tyvärr ej förstå, då vi inte tillhör den klubben längre och ni inte kan kräva att vi ska stå på era träningar för att hjälpa er. Detta gjorde mig faktiskt duktigt irriterad! Men men... what to do? Vi har ju ett nytt lag att tänka på nu :)

En sak är säker: jag jar nästan aldrig har haft så roligt på en innebandyplan som jag har nu - för jag spelar i Sveriges skönaste lag! Just nu är det så att man längtar efter varje träning, och det har jag inte gjort på måååånga år... Och det är så jävla uuuunderbart!!!!
Tack världens bästa FC för den glädjen ni ger mig! :)

The Winner Takes It All
trust, focus, creativity

God natt!
/Cizzi

Hallelujah

Denna låt satt hela laget och sjöng runt lägerelden i lördags kväll, myyyyyys:

Vilken jävla helg :D :D

Jag börjar undra om man spelar i Sveriges roligaste lag, tror fan det iaf :D Så sköna brudar där verkligen alla bjuder på sig själva! Till och med ledarna vågar göra saker som man aldrig sett dom göra förut, för er som vet vilka dom är, tänk er Micke O., Jimpa och Hagberg stå sjungandes (o dansandes i Hagbergs fall) Idas Sommarvisa, enough said! :D

Sen bjöd även varje stuga på ett "väl inövat" uppträdande, följande fick vi höra:
Dagny (Maja hip-hop remix)
I natt är jag din
Sommarnatt
Livet är en fest (Kycklingdansen-remix)
Staten o kapitalet (TFC version)
Sånt är livet (min stuga :D)

I min "lilla" stuga bodde jag, Rebecka (A-pollo-gise), Mickan, Mickis och Happa och vi var team Grisarna - såååånt är livet, såååånt är livet, så mycket falskhet bor det hääääär.. Den man förlorar vinner en annan, så håll i vännen som du har kääär. Vi var riktigt grymma på den låten måste jag säga :)


Karre o Jenne fick sitta i bakluckan på min fullproppade bil när vi skulle tillbaka från en aktivitet hos ledarna.. Och ni ser ju på deras miner hur de tyckte det var :D Värdelösa väg-guider var de oxå när jag backade :-P

I övrigt så bjöds det på ganska mycket träning och aktiviteter och så hann vi ju även se hela julkalendern från '96, myyyycket viktigt! Vi var även tvungna att åka i ilfart in till akuten med en spelare som fått en kraftig allergisk reaktion, det var mindre roligt :/ Men som tur var så slutade allting väl och vi fick åka hem samma kväll :) Ganska spännande resa in till akuten var det oxå även fast man inte tänkte på det då, men personen som körde slutade kolla på hastighetsmätarn vid 230km/h, och då körde vi oftast i fel fil med varningsblinkersna på :-P Blev helt chockad när dom sa hur fort de hade gått, det trodde jag inte :-P

Hände så jävla mycket skoj och så på detta lägret så jag orkar inte skriva allt :-P

Vi avslutade iaf lägret med en internmatch idag som slutade 12-12, antingen så är vi grymma på att anfall, eller så är vi inte så bra på att försvara oss, jag tror helt klart på det förstnämnda :)

Jag säger bara en sak:
TFC - trust, focus, creativity

Dags igen...

Har ändå inget att göra just nu förutom att vänta på himla lagerlistan, så jag tänkte att jag tar o skriver ett litet blogg inlägg.

Har inte hänt så jättemkt denna vecka ännu, förutom att vi spelade match mot AIK i tisdags och vi vann med 9-0. Skönt att få nollan avklarad redan innan "riktiga" säsongen startat, alltid bra för självförtroendet. Och dessutom kändes det riktigt bra :)
Dom andra dagarna har det mest blivit städa städa städa och träna lite. Har ju visning på söndag på min lägenhet så måste städa som en tok nu så att den är prickfri.

Imorgon åker vi på läger med FC och att döma efter Jimpas, Görans och Mickes kommentarer så kommer det bli ett helvete :-P Men men, hur som helst kommer det nog bli för jävla kul! För det finns nog inget som är tråkigt med detta laget :)

Var och kollade på en match i söndags också och det enda jag kan säga är att tränare som lägger lika mycket fokus på att klaga och mucka med domarna som de gör på att coacha sitt eget lag, ja, de går inte alls hem hos mig!

Nästa vecka blir nog en lite lugnare vecka, det ska bli skönt! Men förhoppningsvis blir det räkor&aoili kväll på fredagen och kanske en liten Tegel utgång, men vi får se :)
Och inte att förglömma; seriepremiär mot Duvbo på söndagen :D

Nu ska jag fixa lite här!

Saknar Majsan & Bettan något sjukt... :(