Möbler! :)

Igår var jag på Jysk och köpte den första möbeln till lägenheten, det blev en soffa:

Den soffan kan det bli många mysiga filmkvällar i, och jag kan tänka mig att en och annan kär vän lär sova i den ;)

Köpte också två sängkuddar till, eftersom det blir dubbelsäng i nya lyan :)

Sen bar det iväg till Gallerix där jag köpte tre (eller en beroende på hur man ser det) tavla, tyvärr hittar jag ingen bild på dom :( Är iaf tre tavlor över New York som kan sättas ihop till en stor :)

I helgen blir det IKEA och sen efter det ska dessa två inhandlas:

Och idag har jag hunnit med att vara på jobbet, hos sjukgymnasten, hos ortopen, på röntgen och hos ortopeden igen...
Måste faktiskt passa på att rekommendera City Akuten inne i stan, hundra gånger bättre än Danderyd. Tog två timmar totalt! Alltså med besök hos ortoped, röntgen och hos ortopeden igen - otroligt njöd!
Fick iaf veta att inget är brutet i min kära tumme, utan jag har väldigt uttänjda ledband... Så blir vila 1-2 veckor och tejpning i 3-4 veckor... :/ Måste ha tejpen för att inte slå upp skadan så fort jag slår i tummen i något... Men men det var skönt att inte ngt var brutet eller att ledbanden var av, så jag e ändå rätt nöjd. :)

Världens bästa syster

Min tumme är förstörd så har lite svårt att skriva, men tänkte bara lägga upp denna bilden på mig och världens bästa syster :)


Laddar upp lite gamla bilder på bilddagboken istället :) http://cizzif.bilddagboken.se/

Coolstuff

Detta har jag beställt nu på Coolstuff, ett vinställ, en flasköppnare som man sätter på väggen och sist det coolast, ett LED-munstycke till kranen, så när man spolar kallt vatten blir det blått och rött när man spolar varmvatten. :)

Otroligt nöjd med mina inköp till lägenheten :D

Sen när jag vet vart jag ska ha den ska jag beställa den här papperskorgen:

Lunchtime


Dagens lunch blev: Grekisk Youghurt med honung och köttbullar bredvid - hur gott som helst! :)

Mycket att göra på jobbet nu... Inventering nästa vecka - blä! Men men är väl bara och jobba på... Från och med onsdag slutar jag 18:00 oxå, det suger big time! Men det är det fan värt för att få sluta 15:00 maj-augusti, om det är någon gång man vill sluta tidigt så är det ju då :)

Hittade lite "gamla bilder" från när jag var på The Studio:


Håller dock på att få dunderhuvudvärken så blir nog ingen filmkväll med Majsan ikväll :( Så jävla trist... Men jag måste lära mig och lyssna på min kropp - vill inte ligga däckad med dunder migränen imorgon... Så får väl bita i suraäpplet.

Måste ju dessutom vara fräsch till imorgon - ska ju få spela :) Så otroligt skönt! Har haft lite motivationsbrist denna vecka så det var precis vad jag behövde. Ska bli så jävla kul!

Vill till N.Y. igen...


Dagens skiva: Freddie's tranceskiva, den går varm i reklamationsrummet idag :)

Nu ska jag beställa lite grejer från Coolstuff till nya lägenheten!!! :D

Smell you later!

Goooooood morning Vietnamn! :D

Jahapp... Det blir inget Hall Of Fame för Bon Jovi detta år heller... Mycket tråkigt då de verkligen är värda det!
Dom är utan tvekan ett av världens bästa liveband och har man lyckats hålla sig relevanta i 25 år, är man fan värd att iaf bli nominerad till Rock N'Roll Hall Of Fame - men det är ju bara min åsikt... Årets nomineringar blev istället Metallica & Run DMC...


Fick iaf min nya mp3 och hörlurar igår - verkar vara riktigt bra, blir till att prova dom ikväll :)


Aja, nu ska jag ta och fixa lite med det sista sen blir det till att åka till jobbet.... :/

Sista inlägget för kvällen

Håller i detta nu på att laddar upp de sista bilderna från i fredags :) Så dom kan ni se imorgon.

Nu ska jag gå o se en film, Never Back Down.

Hejhej

Lunch

Sådärja nu har man precis vart och käkat lunch - löningslunchen blev det - kebabtallrik från Grill Inn, MUMS!
Och nu sitter jag och smuttar på en kaffe från Café De Calma och tittar på bilder från i fredags haha...
Kommer ladda upp dom ikväll på bilddagboken.

Ikväll är det träning - hoppas den blir bra och rolig... Kan va skönt med en grym träning innan helgen, hoppas man får spela något bara...

Och denna helg har verkligen blivit fullspeckad för mig nu, det är inte vanligt!
Fredag: Filmkväll med Majsan - blire skräckisar denna gång med? hmm...
Lördag: Match och sen ska jag leka med älsklingen som fått sin hund då :)
Söndag: Match och sen bio med Kajsa

Riktigt nice faktiskt att ha massa kul o göra i helgen.

Time to work!
Ciao!

Up and running again!

Så idag tänkte jag en gång för alla ta och ta tag i mitt bloggande - vi får se om jag lyckas...

Än så länge har vi haft en rätt pissig träningsvecka - men jag tror iofs den är välbehövlig... För i helgen är det bara en sak som räknas - VINST! Så om du har lust så kom till Täby i helgen - 15:00 i Tibblehallen både på lördag & söndag.

Tänkte börja min nystartade blogg med att ge lite rekommendationer på en skiva, en film och en ny serie.
Vi börjar med skivan:

Kid Rock - Rock N' Roll Jesus

Kid Rock fick ett ultimatum från skivbolaget - skriv en platta som inte handlar om sex, kvinnor och alkohol annars får du sparken. Och vad gör han då, jo, skriver sin bästa platta någonsin! Denna skiva är en av mina absoluta favoritskivor just nu - det är en äkta måbra skiva! Såg Kid Rock live i somras då han var förband till Bon Jovi - och vad mer kan jag säga än att han är ruggigt bra live - vilken entertainer. Så vad mer kan jag säga egentligen än att denna skiva är verkligen värt ett köp.

Into The Wild

Into The Wild - en film om en ung man som lämnar sitt vanliga bekväma liv för att söka friheten och "life on the road". En otroligt inspirerade och annorlunda film som dessutom har ett grymt soundtrack. Finns egentligen inte så mycket att säga om denna film mer än - SE DEN! Du kommer garanterat få dig en tankeställare på hur du ska leva ditt liv.

Oskyldigt Dömd

En ny tv-serie med Persbrandt - det kan väl egentligen inte gå fel? Såg första avsnittet igår och jag kan säga att jag faktiskt blev imponerad! Var helt inställd på att Persbrandt (som vanligt) skulle vara någon sorts polis, men oj så fel jag hade. Första avsnittet på denna series visades igår, och den verkade faktiskt riktigt bra! Jag kommer utan tvekan följa denna serie, och mitt tips till dig är att även du gör det. För hur ofta får vi egentligen en bra svensk serie?


Och för er som är intresserad så kommer jag ladda upp nya bilder :) från i fredags kommer komma upp idag på: http://cizzif.bilddagboken.se/

Time for work - over and out!

Lägenhet!

JAG SKA SKRIVA LÄGENHETSKONTRAKT IKVÄLL!!!!!! :D :D :D :D :D

Världens bästa liveband!

Publiken på första raden håller upp texten så att dom vet vad dom ska sjunga, och när Jon Bon Jovi blir arg mitt under låten så är det för att dom håller papprerna upp&ner :D Finns bara ett band i världen som improviserar på detta viset - BON JOVI!!!<br>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dHbTvkooKZw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dHbTvkooKZw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>