Två personer som jag saknar way to much!


Älskade, älskade #66 - finns inte ens ord för hur mkt jag saknar dig!!!


Maaaaker... Du är en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag hoppas o tror vi hittar tillbaka till vänskapen vi hade förr :)


Kommentarer
Postat av: Göran Svegeboe

Hej Cissi



Jag tänkte att jag skulle ge en samlad kommentar till några av dina senaste inlägg. Speciellt med tanke på att du nämner att du blivit illa behandlad av Täby IS, eller för att citera ditt senaste inlägg: ”… klubben som nästan bara gett oss skit”.



Jag har all respekt för att man får skriva precis vad som helst i sin egen personliga blogg. Föreningen Täby IS innebandy består av ca 1000 spelare, ca 200 ledare, ett flertal kommittéer, kansli, styrelse, osv. Jag förstår att du och Malin inte menar att hela föreningen ”nästan bara gett oss skit”, men vad menar ni egentligen? … för det är sannerligen inga dåliga rallarsvingar du delar ut Cissi.



Jag började engagera mig i Täby IS damlag för snart sju år sedan. Då var vi ett bottenlag i Div 2 och alla talanger stack till andra föreningar. Vi är väldigt många, ingen nämnd och ingen glömd, som varit med om att ta oss till att bli ett stabilt elitserielag, med den ekonomi och organisation som krävs, och till att ha en av Sveriges största och mest framgångsrika tjejverksamheter. Jag är personligen väldigt stolt över vad vi åstadkommit, men det har inte varit en enkel resa. Massvis av ideellt slit där alla inte alltid drar åt samma håll. Vi gör en hel del bra saker idag, men självklart finns det massvis som hela tiden kan bli bättre. Vi är väldigt långt ifrån att vara perfekta!



Vi minns säkert båda förra säsongen. Massvis av garv och kul men det var periodvis också väldigt slitsamt. Inte minst för er spelare, men även för ledarna och för oss som jobbar med allt runt omkring. Det blev väldigt många fler timmars arbete än vad någon av oss hade räknat med. Inte minst arbetet med att planera inför denna säsong var arbetsamt och det var därför skönt att vi kunde gå vidare med en så pass stor enighet. Oavsett vad man tycker om resultatet, hur det kommunicerades, osv, så KAN JAG INTE SE ATT TÄBY IS HAR BEHANDLAT DIG ELLER NÅGON ANNAN ILLA och därför blir jag lite ledsen när jag läser din blogg. Som ordförande och därmed högste representant för Täby IS innebandy så vill jag därför förstå bättre vad du menar. Jag vill väldigt gärna träffa dig för att prata om detta, så att jag i min tur vid behov kan agera vidare internt i föreningen. Om du känner till någon annan som också anser sig ha blivit illa behandlad så be gärna vederbörande att kontakta mig.



Jag vill också passa på att tacka för dina år i Täby IS och önska dig lycka till framöver. Jag förstår att du trivs bra i Täby FC, vilket glädjer mig mycket. Trots allt handlar det om att ha kul, annars orkar man inte lägga ner all tid.



Du vet hur du ska få tag på mig Cissi!

2009-09-20 @ 22:10:43
Postat av: Anonym

??

2009-09-21 @ 17:55:41
Postat av: Cizzi

Göran: Anledningen till att jag tog bort din kommentar är för att jag tycker inte att den passar sig i bloggen. Du vet mycket väl hur du får tag på mig med, det stavas m-a-i-l.



Jag har dock inget behov av att tala med dig och vill framför allt inte prata med dig då jag känner att jag fått mitt sagt. Vill du få reda på varför alla andra spelarna har lämnat/slutat i TIS får du själv kontakta dem på ett vettigare sett än detta.



Jag hoppas du förr eller senare själv inser varför jag tycker och tänker som jag gör.

Postat av: Göran Svegeboe

Hej Cissi.



Jag har inte frågat efter anledningen till varför spelare har slutat. Det har jag fått så många beskrivningar av redan, även om jag inte pratat med någon spelare personligen om just det.



Det jag reagerade på är att du skriver ”… klubben som nästan bara gett oss skit”. Om det skulle stämma, och med tanke på dina 4-5 år och Malins 10+ år i föreningen, så måste föreningen verkligen ha betett sig helt fruktansvärt illa mot er. Då känner jag i min roll ett behov av att förstå vad du menar. Det finns de som känner sig illa berörda av ditt sätt att utrycka sig. Och eftersom jag inte förstår vad du menar, eller på något sätt kan se att föreningen har behandlat dig illa på något sätt, så ville jag ge dig en chans att förklara dig.



Och eftersom du skriver öppet och publikt, så svarade jag på samma sätt, men visst - det är din blogg, du får ta bort vilka kommentarer du vill.



Jag kan både ana och gissa varför du skriver som du gör Cissi. Men eftersom du, som jag upplever det, i ökande grad skriver väldigt nedsättande om Täby IS innebandy, så valde jag till sist att reagera.



Jag hoppas att du behåller denna kommentar, så kan jag kontakta dig via mail istället.

2009-09-22 @ 15:58:35
Postat av: Cizzi

Visst jag kan erkänna att jag är lite hård när jag skriver "...klubben som bara gett oss skit", iaf i mitt eget fall. För det har varit roliga stunder också! Men jag är en sån person som tycker det är lika jobbigt att se andra lida av situationen som att uthärda den själv.



Och om spelare har tagit illa upp så ber jag om ursäkt för det. Det var inte min mening.

Men detta är samtidigt min blogg, min dagbok, det är här jag skriver av mig när jag tycker något känns fel eller om jag bara behöver skriva av mig om vad som helst.



Jag har aldrig haft något emot tjejerna i laget, då dem är ett skönt gäng och alltid kommer vara. Det jag har något emot är hur laget styrs från olika håll och hur saker lovas o lovas o lovas och sen inte hålls. Mitt tips till dig är att du kontaktar de andra spelarna också för att få höra hur de tycker.



Som du också kan se har jag inte skrivit ett ord om Täby IS sen senaste inlägget och har inga planer heller på att göra det.

Dock måste du förstå att jag och Malin blir oerhört irriterade och ledsna när spelare och ledare blir arga när vi säger att vi inte kan hjälpa er på en träning... Vi har faktiskt ingen skyldighet till att hjälpa er. Och att ni då i detta fall får det att kännas som om att det är vårt fel att ni inte kan ha den träningen ni tänkt osv. Ja, det är rent ut sagt skit!



Varför jag skriver som jag gör är för att jag är orolig för det som jag har hört, sett och upplevt.

Där finns det helt ärligt ingen annan anledning, även fast många säkert tror att det är av bitterhet, men det är det inte, och det kan jag ha 10 fingrar upp till Gud på.



Jag säger återigen, om du vill ha svar på dina frågor, så kontakta fler än mig :)



Jag passar även på att önska er lycka till i serien.



2009-09-22 @ 18:25:20
Postat av: Karro

Jag kan säga att jag är inte stolt över att ha Täby IS som min moderklubb längre.. 11 år i Täby IS och det sista året ett hemskt! tråkigt tycker jag. Man kunde ha skött det bättre.. vet också fler som känner så!

2009-09-22 @ 19:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback