Vad tänker dom med?

Helt ärligt vad tänker en viss elitserieklubb på när dom signar en målvakt som har som krav att det endast ska vara två målvakter?`När den andra målvakten gör lumpen och inte kan medverka på alla träningar, känns extremt puckat!
Och jag hoppas för spelarnas (och endast för spelarnas) skull att de hittar en lösning på detta!

Nu ska jag på träning!

Trust, focus and creativity


Kommentarer
Postat av: En lösning...

Dom tänker kanske att det finns många talangfulla målvkater i klubben att ta upp om det bara finns en keeper tillgänglig?

2009-08-17 @ 23:12:21
Postat av: Ingen lösning...

Om dom hade några keeprar kvar så hade det vart en lösning...

2009-08-18 @ 12:30:42
Postat av: F-12

Bittra människor lyfter aldrig, så gör ett försök att bevisa att alla har fel istället. Även den tränaren som du nu har som under säsongen ville ha in en ny målvakt när Hasse försvann för han inte trodde på dig. Du har inte hela sanningen. Ta reda på den först och tyck till sen istället, det blir så mycket bättre då!

2009-08-20 @ 10:27:43
Postat av: En lösning igen..

De finns väl många talangfulla målvakter kvar, Fanny i juniorlaget, Lovisa i f-95 som är en riktigt stor talang, Finns två duktiga keeprar i 94 laget.. Så jag ser ialla fall en stor möjlighet.. Tror inte de kommer bli något problem att ha 2 målvakter på varje träning..

2009-08-20 @ 15:12:42
Postat av: Cizzi

För det första så är jag är inte bitter!

Dock tycker jag det är tråkigt det som händer i TIS för tillfället och jag gillar inte det jag ser. Spelarflykten från klubben är tyvärr enorm, speciellt på målvaktssidan där cirka 10 målvakter lämnat på 2 år. Sen att ni som "inte" känner mig uppfattar detta som bitterhet får stå för er. Om ni hade fakta så hade ni vetat att jag redan i april sa att jag skulle lämna klubben - så som ni själva sa - ta reda på fakta innan ni kommer med påhopp!



Och en sista grej, lägg ner dom "anonyma" kommentarerna, våga stå för det ni skriver!

Postat av: Maria

Fascinerande att vuxna människor kan vara så fega att de inte törs stå för vad dom säger.

2009-08-27 @ 08:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback